/Miting PNL – Oamenii habar nu au de referendum
miting

Miting PNL – Oamenii habar nu au de referendum

Miting PNL – Oamenii habar nu au de referendum

Nu doar PSD aduce oamenii cu autocarul. Și la PNL se vine la mitinguri organizat, cu mașini din toată țara. Așadar, unii oameni au călătorit toată noaptea ca să stea două ore în capitală și apoi să se întoarcă acasă. Prin urmare, de oboseală, câțiva au lăsat mitingul și s-au așezat pe bordură ca să-și tragă sufletul, exact în mijlocul discursurilor înflăcărate.

Și la PNL, liderii își folosesc privilegiile. În reportaj o să vedeți un autocar pe care scrie Consiliul Județean Arad.

Cu o săptămână înainte de referendum, mulți dintre susținătorii PNL nu știu de el sau, dacă știu, habar nu au ce întrebări sunt.  Chiar și președintele a scurtat întrebările, când a ținut discursul pe scenă.

Printre cei prezenți, mi-au atras atenția câțiva localnici din județul lui Dragnea, comuna Seaca. Au venit să ceară Belina înapoi. Printre puținii întâlniți de mine care știau că există un referendum.

Mai vedeți în reportaj o pancartă critică la adresa lui Dacian Cioloș. A fost unul dintre cele mai ciudate momente. Un organizator PNL a ochit-o repede, i-a smuls-o nemulțumitului din mână și a aruncat-o sub scenă. S-a supărat că am filmat. Ghinion, cum ar spune președintele.

Miting PNL

Printre alte imagini cu cei de pe scenă, o să îl vedeți și pe ,,organizatorul’’ Ludovic Orban, care nici acolo, sus, nu are liniște.  Rareș Bogdan s-a sesizat imediat și a luat problema în propriile mâini. Îl mai vedeți  și pe ,,poetul’’ Georghe Falcă.

La final, președintele a făcut iar baie de mulțime. Câteva domnișoare au alergat după el să facă un selfie, dar hărmălaia era prea mare.

La final, oamenii s-au întors la autocare. Din cauza mașinilor parcate pe trei bulevarde, coada de mașini de la Casa Presei spre centru s-a întins pe câțiva kilometri.

 
 
Citeste si: