/Revoltă în filialele PSD în legătură cu felul cum a cheltuit Liviu Dragnea banii partidului
Revoltă in filialele PSD

Revoltă în filialele PSD în legătură cu felul cum a cheltuit Liviu Dragnea banii partidului

Revoltă în filialele PSD în legătură cu felul cum a cheltuit Liviu Dragnea banii partidului

Revoltă în filialele PSD

Autor: Alina Manolache

Potrivit unor surse din partid, Viorica Dancilă a cerut un audit financiar la PSD, după ce liderii de filiale au început să pună întrebări în legătură cu felul în care au fost cheltuiți banii partidului în mandatul lui Liviu Dragnea.

Primele semne de întrebare de la șefii din teritoriu au venit chiar în prima ședința Cex, după condamnarea lui Liviu Dragnea. Aceastia au vrut să afle dacă toate speculațiile cu privire la gestionarea banilor de către trezorierul PSD, Mircea Drăghici, sunt adevărate. Presa a scris că acesta ar fi cumpărat o mașină de lux și ar fi încercat chiar să cumpere o vilă din subvenția de la stat a PSD, subvenție care este consistentă.

Revoltă în filialele PSD în legătură cu felul cum a cheltuit Liviu Dragnea banii partidului

,, Sumele sunt de ordinul zecilor de milioane de euro și noi, în filiale, nu am văzut până anul acesta un leu. Abia după ce a izbucnit scandalul cu Drăghici au ajuns și la noi firimituri. Câteva zeci de mii de euro din zeci de milioane’’, spune un social-democrat.

În acest scandal s-a implicat și DNA care a demarat o anchetă. Mircea Drăghici a negat că ar fi cumpărat mașina sau vila din banii partidului. Mai mult, a declarat că nu există niciun audit comandat special de Viorica Dancilă. Drăghici a spus că anual se face un astfel de audit, care este perfect normal, și că PSD e singurul partid care respectă legea în această privință și face auditul.

Totuși, surse din PSD au confirmat răspicat că premierul a decis să verifice cu o firmă de specialitate felul cum au fost cheltuiți banii și cum au fost încheiate contractele. Asta, după ce, în cea de-a doua ședință a Cex PSD, după condamnarea lui Liviu Dragnea, la solicitarea filialelor, Mircea Drăghici a venit cu un raport financiar pe care l-a prezentat în fața tuturor, dar oamenii au rămas cu semne de întrebare.

Citeste si:

Discriminare la Senat. Cele mai bune lifturi pot fi folosite doar de parlamentari

Cum se preface PSD că lasă Justiţia în pace